MyLiifes.blogg.se

Hej! Jag heter Alwa, är 12 ½ och driver denna blogg med minst ett inlägg om dagen. Ibland med bara text, ibland med bara bilder och ibland blandat! gå in på ask och fråga mig frågor! Där heter jag aallwwaa. ni kan även maila mig på AlwasEgna@spray.se så loovar jag att svara! Självklart kan ni även komentera hur mycket ni vill. jag svarar på allt mellan himmel och jord!

mojjsan!

Kategori: Allmänt

jojjsan! ligger i sängen och har trååkigt. Väldigt hungrig och fett sugen på KEBAB men vitlökssås och coca cola <3 typ de bästa man kan äta! men idag har jag innebandy hoppas vi vinner håll tummarna för mig !!!!!!
ska käka frukost snart men bloggar nog mera sen men jaja hejdå så kanske vi hörs på youtube !!! puss och kram<333

FRÅGESVAR!

Kategori: Allmänt

Hejsan! fårr lite fråger på mailen som jag tänkte svara på i detta inlägg :)

Från Emma: 
Hur länge har du bloggat?
svar: jag har bloggat på olika bloggar så om man räknar med alla så är det nått eller några år.

Varför bloggar du på blogg.se?
svar: Jag ville blogga här för att jag har kompisar som bloggat här och jag själv har bloggat här tidigare och tykt att det har varit en bra sida att blogga på! Nu tycker jag att den är ännu bättre efter att den blivit uppdaterad! :)

Från XOXO
Vart bor du?
svar: Kan tyvärr inte säga mer än i västmanland. 

Kan du gör lite videoinlägg?
svar: kan göra det när jag får en ny data eller när jag är hos någon med kamera eller dator så att jag kan koppla in min kamera. :) (min dator reagerar inte när man stoppar in usb kontakter)

Vad heter dina bästa kompisar? 
svar: oj! svår fråga! har väldigt många som står mig väldigt nära men om jag bara får säga en skulle jag nog säga Nelly för vi har känt varandra sen vi föddes typ! haha Henne kan man verkligen prata om exakt allt! Älskar henne! Såklart älskar jag alla mina vänner men hon står mig nog närmast <3

Lite anonyma frågor: Favorit: Årstid = sommar mat=pizza Djur=häst,hund och kanin land= vet ej har inte varit i så många länder. färg=rosa,vit,svart 

Några This or That! Hund eller katt= hund Svart eller rosa strumpor= svart äpple eller banan = äpple jul eller födelsedag = svår men det bli nog jul! 

Så det var alla frågor! men fortsätt att skicka in frågor! skriv helst på mailen ( Alwa_00@spray.se ) men det går såklart lika bra med komentarerna! Om du skriver tex vad du heter på instagram twitter eller nå typ din blogg eller så, tipsar jag den gärna i min blogg! :) OBS! Jag svarar på ALLA frågor! skriv vilken fråga som helst! jag lovar att svara! puss på er så hörs vi imorgon eller nåt sånt!

Hemma!

Kategori: Allmänt

Är hemma nu. har vart det ett tag men iallafall. har kollat på en film och nu kollar jag på sommaren med göran. fast exakt precis nu så är det nyhets paus men snrt börjar det igen. imorgon var tanken att jag skulle på en hästkurs men det blir ingen för tränaren låg hemma med magsjuka! :( usch. så kommer nog blogga lite imorgon. :) vi hörs! Ni får en bild från en såkallad "sussikurs". kolla in min kompis blogg! www.ssooffiiee.devote.se!

Vi ses sen!

Kategori: Allmänt

Hej nu ska jag åka bort men vi kanske hörs ikväll! Puss
p.s blir inge videoinlägg på yt eller bloggen i helgen. Min kompis kunde inte komma.

Ber om ursäkt!

Kategori: Allmänt

Ber så himla mycket om ursäkt för det dåliga bloggandet! Har tänkt på det flera gånger men har inte haft tid. Jag har väldiggt mycket annat. Ungefär 3-4 läxor i veckan som jag måste hålla reda på plus att jag har två träningar i veckan och ca 3-4 ibland fem dagar så är jag i stallet också! Har nästan tagit över en ponny nu som ska ha motion och så. Och så måste jag ta hand om mina helt egna djur också. Så jag har väldigt mycket. Det kommer kommer nog att vara så här ett tag till men jag gör så gott jag kan. nu tex så är jag i skolan men jag har lite fritt på datan så då passar jag på att blogga. Nu går jag ju i sexan men när jag kommer upp i sjuan så kommer jag få egen skoldator med webbkamera så då kommer det upp lite bilder här på bloggen och lite videos både här och på youtube! lääängtar! Nu ska jag kolla fb och sen ska vi gå upp till klassrummet för vi är i datasalen nu. Här kommer en lite random bild innan vi säger bye bye!