MyLiifes.blogg.se

Hej! Jag heter Alwa, är 12 ½ och driver denna blogg med minst ett inlägg om dagen. Ibland med bara text, ibland med bara bilder och ibland blandat! gå in på ask och fråga mig frågor! Där heter jag aallwwaa. ni kan även maila mig på AlwasEgna@spray.se så loovar jag att svara! Självklart kan ni även komentera hur mycket ni vill. jag svarar på allt mellan himmel och jord!

school :/

Kategori:

Go Kväll!

Kategori: Allmänt

Passar på att sitta lite vid datorn innan jag ska få och lägga mig. Imorse så vaknade jag inte av min alarm vilket jag ALLTID annars bukar göra. så jag var sjuukt trött. 
 
 
Idag har vi haft två NP i engelska och det gick hur "piiiiiip" dåligt som helst! usch.. HATAR ENGELSKA! 
och det värsta är att det inte är över. det är typ två till på torsdag! typ hela torsdagen kommer bli förstörd av all engelska eftersom att vi slutar tidigt!. 
BLÄÄÄÄÄ :(

Tjenna! <3

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos moa med moa och johanna:)  kl 17:00 ska vi på fotbollsträning men nu typ kollar vi facebook dhillar och lyssnar på musik! haha jag sitter typ på golvet bland alla myror! haha Lova moas lillasyster spilde typ godis eller nåt på golvet och efter det så kom det typ massa myror och sånt!

idrott nueeee

Kategori:

TBX!!

Kategori:

tjena nu tänkte jag komma tillbaka. jag tog ju ett ganska långt v årlåv eller vad man ska säga. Det har kännts som åår!

Skolan har blivit mycket bättre! inte helt bra än. men det är inte lika jobbigt längre. så mycket annat har det inte hänt förutom lite NP.

Nu är jag i stallet. Jag och Sara ska rida ut sen när hon slutar jobbet. :)