MyLiifes.blogg.se

Hej! Jag heter Alwa, är 12 ½ och driver denna blogg med minst ett inlägg om dagen. Ibland med bara text, ibland med bara bilder och ibland blandat! gå in på ask och fråga mig frågor! Där heter jag aallwwaa. ni kan även maila mig på [email protected] så loovar jag att svara! Självklart kan ni även komentera hur mycket ni vill. jag svarar på allt mellan himmel och jord!

My day!

Kategori: Allmänt

Som ni kanske vet så har jag idag varit på Arlanda och vinkat av två tjejer som just nu sitter på ett plan mot Australien. Asså det kanske låter knäppt men jag har aldrig varit på en flygplats. iallafall inte vad jag minns. men vi hinner ju lixom inte resa nån stans eftersom att vi har våra djur och det är lite svårt att hitta nån som kan hjälpa oss att mata dom. men iallafall..

på vägen hem så stnnade jag och anneli i västerås och köpte presenter till en liten kille som idag fyllt 4 år! Grattis!! och när vi var i västerås så köpte jag även en present till en kompis. fast hen vet inte att hen ska få den. nästa gång jag träffar personen så ska hen få det! :) (om jag kommer ihåg det)

nu ligger jag hemma i sängen och ska kolla på farmen. sen ska jag väl typ sova! godnatt :)

Klubboa och farmen :)

Kategori: Allmänt

Hejsan. nu har jag kommit hem från badet och jag har packat upp  nästan alla saker. Det var jätte roligt i badhuset. Det fanns typ fyra olika hopp torn och typ fyra trampoliner fast det var bara en som var öppen. 

Det fanns trean femman sju och en halv och sedan tian. fast jag vågade bara hoppa från femman och trean. fast femman vågade jag typ bara hoppa för att det var kö och man vill ju inte framstå som en mes. + att det var nå små barn men hello kitty baddräkt som hoppa från femman... hehe 

Nu ska jag käka mina klubbor från macken (haha) och kolla på farmen :) 


                                                              

Sleep-over & Gustavsvik

Kategori: Allmänt

Denna rubrik hade även Nelly på sin blogg! hon ska som ni kanske fattat sova hos mig och imorgon så drar vi till örebro och badar på gustavsvik badet! ingen av oss har varit där förut och det kommer bli så j*vla kul! haha vet inte riktigt när vi ska åka men dom öppnar nio och pappa sa att vi skulle åka tidigast nio. 
fast det tar ju typ en timme att åka dit också! 

på torsdag så ska jag åka med Pernilla,Anneli och Emely till Sthlm och till Arlanda för Pill och emmy ska åka till Australien och praktisera där i fyra månader! men nu ska jag och nelly typ fixa en säng och sedan gå och lägga oss. kanske kolla på nån film eller nåt! 


Nellys blogg heter: www.nattstad.se/nnellys

Kvällsinlägg!

Kategori: Allmänt

Kom hem från stallet för ett tag sen. jag och sara red ut i det otroligt fina vädret som var! det var hur fint som helst och det var jätte roligt att rida! igår var jag ju och shoppade och jag har nog kommit på ett sätt ta ta bilder och lägga upp på bloggen. jag kan ta med mitt nintendo ds. haha asså kvalien kommer ju isåfall inte direkt att bli den bästa med det kanske går så att ni kan se iallafall vad jag har köpt! jag ska testa det på en gång efter detta inlägg! NAJS VA?!! haha imorgon så ska jag ju träna teater från kl halv elva till kl 16:00 så då kommer jag ju inte kunna blogga nåt och efter det så ska jag till stallet så om jag inte hinner göra nåt inlägg innan halv elva så blir det ett ganska sent inlägg. typ som idag eller nåt. 

Go' morron!

Kategori: Allmänt

nu har jag och nelly vaknat (ho sov hos mej efter discot) och idag ska vi åka och shoppa! det ska bli jätte kul. vi ska även åka och lämna in min mobil, ÄNTLIGEN!!! Nu är jag så j******vla trött på den mobilen som jag har nu och det ska bli skönt och få tbx min gamla ( om jag får tbx den?!) hehe hoppas att jag får en ny mobil.... 

min mamma skulle väcka oss kl åtta fast nu har kl blivit kvart i nio snart tio i. mn vi får väl gå upp självmant om en liten stund :)

Hos nelly!

Kategori: Allmänt

Tjeena! nu har jag kommit till nelly fast hon ska äta. så jag passade på att blogga lite! hihi vi ska göra iordning oss till discot tsm och vi har precis valt hennes kläder och vilken tröja jag ska! haha fast egentligen så vare bara tröja och bh som vi valde åt hnne :) hoppas discot blir bra! det blire säkert. fast det ska vara världens töntigaste person som håller bi musiken, hoppas inte att musiken är lika töntig som han! haha 

här kommer lite random bilder på typ mig  och lite andra vänner
 
 

 

LÖRDAG OCH SPORTLOOV!!

Kategori: Allmänt

Hejsan idag äre lördag och mitt sportlov började i igår eller på måndag eller vad ni nu säger. det är huuur skönt som helst. igår jobbade jag ju och tjänade lite pengar och idag så ska jag på fest med tjejorna! kan de bli bättre? haha <3 jag ska fråga mamma om vi kan åka till fagersta för jag vill te pickaboo! haha

I know

Kategori: Allmänt

vet att jag inte bloggade igår men jag kom hem ca kl 23:00 och då var jag as trött så jag pluggade bara lite på min läxa och sen gick jag och la mig. 
idag efter skolan så stack jag till stallet fast vid halv sex så skulle jag vara barnvakt åt två tjejer. dom heter Frida och P.J vet typ inte om det ska va punkt i hennes namn men aja. nu ska jag typ kolla på farmen. jag har missat två eller tre avsnitt. imorgon så ska vi på typ fest?! haha det är för sexorna och uppåt! det är från kl 19:00 till 23:00. det kommer bli fett sköj! vi har typ bara varit på mellnstadie disco förut men detta kommer bli nåt helt annat tror jag! haha plus att det kommer vara i parken. (innomhus såklart) 

riktig jävla skit dag :(

Kategori: Allmänt

usch, idag har det varit en hur dålig dag som helst. jag kan lixom bryta ihop för vad som helst just nu. vilcken jäkla tur att jag gjorde mina läxor igår! haha det enda bra med denna dag är att festen (som jag trodde var på fredag när jag ska sitta barnvakt) är på lördag! haha det är för sexorna och uppåt och jag vill verkligen gå för typ alla andra ska gå. jag tror den började typ halv sex eller nåt halv sju kanske och den slutar kl elva. det kommer bli as kul!

tja tja bloggen! haha

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan så tog jag bussen hem eftersom att jag inte är helt frisk än så kunde jag ju inte vara med på träningen så jag åkte hem och gjorde mina läxor som visserligen ska in på torsdag men det är skönt att ha dom gjorda ändå. fast vi har några glosord också. jag HATAR såna! det är ju det värsta dom finns. mycket skönare om man bara kan göra läxorna och sedan bara skita i dom resten av veckan. men det är ju inte erat fel att vi får glosor..

Imorgon efter skolan så äre ju teater vilket ska bli väldigt roligt. efter det är det ju stallet som vanligt och sen hem :)

tja tja bloggen! haha

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan så tog jag bussen hem eftersom att jag inte är helt frisk än så kunde jag ju inte vara med på träningen så jag åkte hem och gjorde mina läxor som visserligen ska in på torsdag men det är skönt att ha dom gjorda ändå. fast vi har några glosord också. jag HATAR såna! det är ju det värsta dom finns. mycket skönare om man bara kan göra läxorna och sedan bara skita i dom resten av veckan. men det är ju inte erat fel att vi får glosor..

Imorgon efter skolan så äre ju teater vilket ska bli väldigt roligt. efter det är det ju stallet som vanligt och sen hem :)

Home!

Kategori: Allmänt

är hemma efter stallet nu. ska typ snart gå ner och äta något. fast jag vet inte vad. Lilla Thyra är så glad! hon blir typ överlycklig när hon får knäckebröd så hon typ skuttar runt i hela buren! haha och nu så skuttar hon omkring och undersöker lite  i min säng!  Fast jag vet inte riktigt vrf men hon brkar få lixom lite slem eller vad man ska säga i ena ögat och jag vet inte riktigt vad det beror på. men det ska jag klla upp. för det kan ju inte direkt vara nåt man njuter av! fast det är inte alls mycket så det är nog ingen fara. säkert helt normalt :) hästarna får ju så hela tiden typ. och våar hund med. fast inte lika mycket som hästarna sålart! hehe

Hehe

Kategori: Allmänt

Asså bilden blev ju normal?! (den såg mycket större ut på iphonen!) haha 

In the school

Kategori: Allmänt

jag lånar Moa telefon å blogga lite!  Alla andra har idrott men jag är fortfarande sjuk så jag lämna en lapp till vår lärare.   Haha jävlar va stor bilden blev

ONE DIRECTION PICS!

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag älskar one direction så mycket så kommer här en bildbomb med massa bilder på mina älsklingar! 


                                                                              
   
                                                                  
                                                                      
                             

                                                                                
                                                                               
                                        
 

MINI HAUL!

Kategori: Allmänt

Hejsan. idag så beställde jag och mamma en tröja till mig. jag såg denna igår kväll men då visste jag att det inte vr nån mening med att be mamma köpa den då så jag visade henne den imorse! Det var ganska självklart att jag skulle ha denna tröja :
jag tycker att denna tröja är jätte snygg och den finns då som sagt på H&M för 129kr!
 

Idag mår jag mycket...

Kategori: Allmänt

... bättre! jag har ingen hosta alls vilket är sjukt skönt. det är också jätte mycket bättre i näsan fast när jag vakna (för typ 5 min sen) så tog jag nässpray för att jag var helt igentäppt i ena näsborren fast nu har det släppt. har pyttelite ont i halsen med det lever jag gjärna med så länge jag inte hostar! jag fick till och med träningverk i magen igår för att jag hostade så mycket! usch... 

För en liten stund sedan så kom pappa upp med telefonen. det vara sara så jag ska ringa till henne om en liten stund. om jag mådde bra så ska jag åka till stallet. när jag var där senast (i fredags) så red jag ju bara ut lite lätt. men idag så ska jag iallafall jobba honom lite mer. oavsett ifall vi ska ida ut tsm eller om jag rider i paddocken. sedan så tömkörde jag ju honom typ i onsdags så det behöver jag ju inte heller göra om inte sara säger åt mig. :)

Fråååga påå!

Kategori: Allmänt

http://ask.fm/Aallwwaa om niklickar en in via denna länk så kommer ni till mitt konto på ask! där kan ni bomba med frågor oavsett om ni har ett konto eller inte! jag lovar att svara på allt mellan himmel och jord!

Fortfarande lika dålig!! ;(

Kategori: Allmänt

usch. senast jag kolla så hade jag 38,9 graders feber men jag har tagit en alvedon fast nu tycker jag att det är jätte varmt istället. blööö kan det inte bara ta sluut! det är så typiskt mig att vara sjuk på en helg. i sexan så har jag aldrig varit hemma för att jag varit sjuk. bara ledig två dagar. 

Sjuuk... :(

Kategori: Allmänt

halloj. hoppas det är bra med er. själv mår jag kanska kasst. feber som går upp och ner. ena stunder svettas jag ihjäl och andra stunden frysen jag ihjäl. usch. sedan har jag en hosta som inte heller är så trevlig. har även ont i t.e.x ryggen typ stel och så. så om jag inte är så aktiv på bloggen under helgen så vet ni nu vrf :)

Sjuuk... :(

Kategori: Allmänt

halloj. hoppas det är bra med er. själv mår jag kanska kasst. feber som går upp och ner. ena stunder svettas jag ihjäl och andra stunden frysen jag ihjäl. usch. sedan har jag en hosta som inte heller är så trevlig. har även ont i t.e.x ryggen typ stel och så. så om jag inte är så aktiv på bloggen under helgen så vet ni varför :)

god morgon!

Kategori: Allmänt

jag vaknade för typ nio minuter sedan men jag vaknade i natt och jag låg och frös som en dåre men jag hade inga pyjamas byxor eller täcke utan endast en sov tröja ( och underkläder såklart) och en filt. oså var jag så sjuuukt kissnödig men när jag efter ganska lång tid fick på mig pyjamas byxorna så somnade jag igen. fast jag var verkligen tvungen att gå på toa när jag vaknade!

Idag så har jag ju frilufsdag men jag har ont i huvudet och är förskyld men jag tänkte åka dit iallafall så får jag väl ta det lugnt :) men jag ska ta med alvedon också. hehe ska nog ta med två eftersom det kan ju va nån annan som också har huvudvärk.

Glad alla <3+ns dag!

Kategori: Allmänt

hejsan! jag kom hem från skolan för cirka en halvtimme sen. haha när bussen skulle åka in och vända så fansta han! haha jag och två till fick lov att putta med det gick inte så bra så jag fick springa efter en hink sand. haha. fast jag ska åka igen om en kvart. jag ska åka till en skidbacke med nånting på mammas jobb och åka slalom! hehe jag värmer upp lite inför iorgon.. ;) vi ska ju till samma backe imorgon bitti! men det ska faktiskt bli skit kul! idag så kommer jag säkert kunna hitta pjäxor och skidor som är bra men imorgon så kommer det säkert inte finnas nå bra när man kommer :/ det är lite dåligt med våra frilufsdagar. hela mellanstadiet ska ju ha samtidigt på samma ställe...  men nu ska jag svara på lite frågor på ask http://ask.fm/Aallwwaa frååååga!!! :D

ut o jobba :)

Kategori: Allmänt

har precis tagit en lite lunchpaus i arbetet ute i stallet men nu ska jag ut och göra det sista innan mitt fika sällskap kommer hem och njuter av den fina kladdkakan som jag har bakat!

Godmorgon världen!

Kategori: Allmänt

 

Sent...

Kategori: Allmänt

hejsan! anledningen till att jag inte har bloggat förns nu är för att jag sover i stallet idag. eller asså inte ute i boxarna med hästarna utan här inne i huset. jag ska sova i väääärldens skönaste säng! den är helt otroligt skön! hihi tror jag snor med mig den hem! dessutom är det en 120 säng och jag har en 90 säng. jag har ju studiedag imorgon så det är därför jag kan sova här :) och på fredag så ska vi ha frilufsdag! ska bli aaas kul. men jag kanske åker till samma backe med mammas jobb i övermorgon också. men det beror på om jag kan åka med nån anna typ nelly för atta jag tror inte att mamma ville åka. men vi får se. 

Såå dålig dag idag..

Kategori: Allmänt

Hejsan. dagen idag har varit as dålig!! kan inte riktigt förklara vrf men det har gått väldigt mycket neråt idag och det värsta är att ingen utom nelly förstår mig i såna lägen. då blir nätan alla (känns det som) imot mig och jag blir bara ännu ledsnare och argare. och vissa FÖRSÖKER verkligen att göra mig arg. men jag kan lixom inte säga det till nån för då säger dom bara tt jag inte ska bry mig och då får jag typ panik och vet inte vad jag ska göra eller nånting! 

Men det har även varit en väldigt bra sak idag! vi fick tbx våra matteprov som vi gjorde i fredags idag och det visade sig att jag hade fått 34 av 34 rätt! visserligen så kände jag det på mig men jag vart jätteglad och mina föräldrar vart jätte stolta! haha det var en som alltid blir skiiitsur och hon får typ ett fel och iidag så hade hon fått ett fel på provet oc hon typ satte sig under bordet och tjura! helt sjukt så töntig hon är! men jag är iallafall väldigt nöjd med matten :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

hejsan jag måste egentligen gå upp nu men jag tänkte lite snabbt bara säga att idag är det skola vilket suger men efter den så ska jag till stallet. fast på onsdag så har jag studie dag och på fredag på har jag frilufsdag. vå ska åka slalom. :) ska bli fett najss

Första och sista inlägget för idag!

Kategori: Allmänt

Hejsan idag har jag inte bloggat något för jag har varit i stallet hela dagen och när jag kom hem så vare bara in i duschen sedan äta och ge min kanin mat och kolla på ponnakuten! men jag har svarat på MASSVIS med frågor på ask.fm. jag heter aallwwaa så följ mig gjärna där och se mina svar på alla frågor! ni hittar även en länk här :) http://ask.fm/Aallwwaa så kika in där och fråga mig tusentals frågor. det kan handla om vad som helt. allt mellan himmel och gjord och jag lovar att svara på frågan om jag inte har svarat på den tidigare! med då skriver jag det!

HAUL!

Kategori: Allmänt

Hejsan! jag och mamma var tvugna att åka till västerås och köpa en grej så passade jag på att köpa lite andar grejor! Först var jag inne på kicks och kollade på lite mascaror eftersom dom har 20% på sina just nu men då hittade jag inte den jag ville ha men sen var jag inne igen och då hittade jag den! 
 Det är en brun vattenfast mascara (nr 21 dark brown) som just nu kostar 95 kr och egentligen så ska den kosta 119 kr!

Sedan var jag inne på gina tricot och där köpte jag denna picett:    den kostade 19kr. jag har kollat på denna ganska länge men inte köpt den men nu gjorde jag det och jag är väldigt nöjd!

Sist var jag in på citygross och där köpte jag ett helt vanligt vitt nagellack från nordic cap i nummer 26 som kosta 10 kr!!! hitta tyvärr ingen bild på de. på citygross göpte även mammma lite lösgodis åt mig plus en marabou daim. hon köpte även pellets till min kanin och ett lypsyl: 
 Så det var allt jag köpt så får ni ha en fortsatt trevlig lördag! puss


godmorgon!

Kategori: Allmänt

vaknade för kanske 20-30min sen. har käkat frukost och har inte en enda jävla aning om vad jag ska göra idag. jag ska ju till stalllet imorgon och rida för Helena. Nelly och åkt till hennes mormor och morfar över helgen och dom kommer väl typ hem imorgon. annars hade jag gjärna åkt in te byn och kollat på lite innebandy.

FRIDAY!! <3

Kategori: Allmänt

yeey! så himla skönt med fredag! idag hade vi ju matteprov och jag tror att det gick väldigt bra! vi får förmodligen tillbaka proven på måndag. (om vår lärare hinner rätta alla. 

Jag har precis kommit hem från stallet. jag red på Merkurius och det gick jättebra! han är så duktig och det går så bra nu med den nya sadeln! Ihelgen så ska jag till stallet på söndag och träna för en tränare som heter Helena! det ska bli jätteroligt. jag har tränat för henne förut och jag tycker hon är bra :) imorgon vet jag inte vad jag ska göra. blir väl att göra ingenting. kanske va me nån kompis eller kolla på några som skulle spela innebandymatch. vi skulle ha haft en match vi också men det är jättemånga sjuka i vårt lag! så vi fick flytta fram den. det är ju lite tråkigt. men det är ju bra att vi iallafall få spela den :) 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Idag så ska vi ha matteprov efter hemkunskapen. jag hoppas att det kommer gå bra men jag tror det :)

väntar!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och skriver med en kille´på skype och väntar på att få tvätta ut mitt lusmedel. jag gör efterbehandling nu efter träningen. den ska sitta i en timme fast jag vet inte exakt när jag satte i den men spela roll. jag vet ungefär.

idag i skolan så hade vi dom två sista nationellaproven men imorgon så blire prov igen fast matte. tror faktiskt att det kommer gå bra för jag ligger först av alla i matten! 

Usch...

Kategori: Allmänt

God morgon. jag vaknade för ett tag sen och tänkte att jag kunde blogg lite. 
idag har vi ju två nationella prov igen, fast idag är det fakta som vi ska skriva om. det kommer säkert inte att gå bra. iallafall  inte oå den första saken men jag kan inte förklara. jag ska snart gå upp men det är ju så himla skönt att ligga i sängen och bara chilla! men nu kommer jag få brottom om jag inte går upp. så vi hörs senare! puss!

trött...

Kategori: Allmänt

Hejj! idag efter skolan så gick vi ju på teater men våran lärare var sjuk så vi fick träna själva. det gick faktiskt jättebra förutom att när vi sa att en skulle spela sin roll och inte flamsa så vart hon sur och stack. men vi får hoppas att hon kommer tillbaka nästa vecka. vi håller ju på att göra en musikal!

Efter teatern så åkte jag till stallet. började mocka och allt det där. sedan när jag skulle ta in min ponny så sprang alla tre hästarna i full fart runt runt och fram och tillbaka! det skvätte massa snö runt dom! nu  har jag kommit hem och kolla på fotboll. eller ja sitter i ett annat rum men jag hör och håller bra koll. sverige ligger under med 3-1 mot Argentina.  det är inte så bra men argentina är ju ett jättebra lag så det är ändå bra kämpat. fast ett utav Argentinas mål gjorde Sverige.

Nu...

Kategori: Allmänt

har jag varit på teatern (bloggar mer om den senare) och ska till stallet. mamma sjutsar som tur är :)

nu

Kategori: Allmänt

har jag varit i skolan och ska ner till teatern. 

vart feel

Kategori: Allmänt

jag skrev nyss några tidsinställda inlägg men det ena vart fel tid. en timme senare. så om det kommer ett inlägg kl 16:20 så äre meningen att det ska komma kl 15:20 :)

ny vaken

Kategori: Allmänt

Godmorgon!  jag är så ny vaken så jag nästan inte kan kolla på datorn för det är för ljust. har vikit ner skärmen så jag ser bara ser tangenterna eller hur det nu stavas. 

idag har jag bara vanliga lektioner i skolan och efter skolan så har jag först teater och vi ska spela upp den för några politiker från stockholm! fast den e inte klar men det vet dom och vi skulle spela så långt som vi hade kommit. efter det så ska jag åka till stallet som vanligt. idag ska jag nog rida. men jag är inte säker. det beror på hur vädret är.  nu ska jag snabbt kolla facebook och sedan börja fix mig inför skuuulan.

sent?

Kategori: Allmänt

det vart ett lite sent inlägg men det är för att jag sitter skypar med Fanny! hon kommer inte i helgen heller... :(
det suuger. men det är nån vattenpump som inte funkar så dom har typ inge vatten. men vi får väl nöja oss med skype då...

idag hade vi ju somsagt två nationella prov idag. det ena gick jättedåligt och det andra gick väl okej. ska kolla på film nu och sen sova! puss

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade vi kanske 06:20 så gick jag upp vid 06:30. så därför hann jag för en gångs skull göra mig iordning ordentligt. jag har både sminkat mig och hunnit platta mitt hår! 

Nu ska jag typ bara borsta tänderna och sedan så är jag nog klar för denna tråkiga dag med två nationella prov! usch fy och blä!! men det är ju så liet är :/ 

Fast idag äre ju innebandyträning! och sen hoppas jag att nelly iallafall kan komma till skolan idag... saknade henne otroligt mycket! så om du ser detta nelly krya pårejj! <3 puss

neej!

Kategori: Allmänt

Idag i skolan fick vi reda på att vi ska ha två nationella prov imorgon!! och sedan två  på torsdag i svenska båda dagarna. sedan på fredag så har vi ett vanligt matteprov! så denna vecka kommer vi att ha fem prov! usch. jag känner alltid lite press inför vanliga prov men nu är det ju nationella som går ganska mycket på betyget! 
 Nu ska jag gå och käka så hörs sen! puss <3 

min dag idag!

Kategori: Allmänt

Dagen idag har varit så att jag vaknade runt halv 9 till 9. sedan vid 12-tiden så åkte jag till stallet. jag provred en globys syntet dressyrsadel idag. den var jätte fin och skön, gav bra stöd och kändes väldigt bra. den kostar 1500kr.   Ni får mer än gjärna omma med förslag om vad jag ska blogga om. det är väldigt svårt att varje dag skriva om någonting nytt och intressant! nu ska jag kolla på film så hösr vi imorgon! om jag hinner så blire att svara på lite frågor imorgon!

Help me!

Kategori: Allmänt

Tryck på anonserna så mycket ni orkar och hjälp mig att skaffa "bloggpoäng"!  har precis aktiverat det! jag tänkte antingen skaffa 10.000 poäng och då fixa nån bild så att min blogg bli större eller fixa ett pro-tema för 1500 poäng. vi får se! men tryck tryck och tryck!! jag blir skiit glad! bloggen kommer även bli roligare att läsa om det får ett finare tema så kom igen nu! TRYYYYYCK!!!

Nu...

Kategori: Allmänt

... åker jag på "kalas"! :)

Nu drar jag på match!

Kategori: Allmänt

 

Schemat idag!

Kategori: Allmänt

Hejjsan! jag skrev egentligen detta inlägget igår men jag hinner nog inte blogga imorgonbitti. men jag vet inte. men iallafall så har jag fullt upp hela dagen! Nu kl 11 så ska jag till min bror som fyllde år i veckan. sedan kl halv 12 så är det samling för jag har match. och kl 17:00 så ska jag till stallet på "kalas". det är både en som fyllt år och en som ska åka till australien i 4 månader. sedan kl 20:00 eller 21:00 så äre ju melodifestivalen!! ska bli skit kul! haha brukar ni kolla på det?

Precis vaknat!

Kategori: Allmänt

Godmorgon mina kära! ska om en liten stund gå upp men jag vet inte hur jag ska göra med kläder. jag ska till min bror i en halvtimme/25 minuter och sen ska jag på match. men jag tror att jag sätter på mig dom kläder som jag ska ha ikväll. Så byter jag till matchkläder i sporthallen. så får det bli!. Jag kommer ha en svart nästan "silkes" tröja med en svart rosett och så går det typ ner volanger från rosetten. Ett par röda byxor kommer jag också ha på mig! men jag sätter så mig mina innebandystrumpor för dom är så jobbiga att sätta på.

.

Kategori: Allmänt

 

om ca 20 minuter ska jag...

Kategori: Allmänt

... kolla på farmen! jag brukar kolla på det varje dag och om jag missar nåt avsnitt så kolllar jag på datan. tycker det är jättebra! haha :) vet inte riktigt vad jag skriva. imorgon kl 09:00 så kommer det upp ett tidsinställt inlägg. jag skrev det nu för jag vet inte om jag kommer hinna blogga så mycket imorgon. så iom jag inte hinner så kommer det iallafall att komma upp ett inlägg :)

neej!

Kategori: Allmänt

jag råkade glömma att ställa förra inlägget på tid! så himla klumpigt! nu hinner jag iallafall inte skriva nåt nyt men vi kan  testa detta i helgen eller på måndag också! :)

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!

Kategori: Allmänt

 som ni märker i rubriken så är dett aett tidsinställt inlägg. det innebär att jag inte skrev det nyss utan precis efter friday inlägget! eftersom jag inte kan göra nå inlägg i skolan så kan jag ju skriva två inlägg soom kommer upp om 3 och 6 timmar från och med när jag trycker på publicera! så detta inlägg sätter jag på tre timmar och då har jag förmodligen hemkunskap! vi ska baka bullar och jag hoppas att jag fårnvara i samma grupp som nelly! www.nattstad.se/nnellys heter hennes blogg! gå väldigt gärna in där och kika!

FRIDAY!! <3

Kategori: Allmänt

har just vaknat och upptäkt att det är fredag! så jäkla skönt! vi slutade ju tidigare igår. (det gör vi varje sista torsdagen i månaden) och även om det bara är två timmar tidigare märker man stor skillnad ändå! 

YOUTUBE
 om det är nån som inte sett det så gör jag inga videos på youtube längre. jag blev hackad av några i min skola och dom tog bort alla videosarna. så nu har jag gett upp!
jag vet inte om jag kommer göra fler videos nu. men jag funderar jätte mycket på det! så vi får se. isåfall så blire nog en januarifavoriter :)