MyLiifes.blogg.se

Hej! Jag heter Alwa, är 12 ½ och driver denna blogg med minst ett inlägg om dagen. Ibland med bara text, ibland med bara bilder och ibland blandat! gå in på ask och fråga mig frågor! Där heter jag aallwwaa. ni kan även maila mig på [email protected] så loovar jag att svara! Självklart kan ni även komentera hur mycket ni vill. jag svarar på allt mellan himmel och jord!

Tips på en bra rubrik?

Kategori: Allmänt

Hejsan! sitter hemma och trååkar! vet inte vad jag ska göra. är sååå himla shoppingsugen. men jag vill pka till sthlm och shoppa! det är mycket roligare att shoppa där! finns mycket mer affärer och sånt. men iallafall så kollade vi ju på  film i skolan idag. vi röstade och det blev snuten i varuhuset! den var jättebra och jag är nästan helt säker på att jag har sett den förut. jag funderar på att leta upp nån riktigt bra film att kolla på men jag vet ej vilken? om ni vill så kan ni ju skriva nån bra film! 

Åsså vill jag också säga att för er som skrev fina saker till mig på kik! Tack! jag blir jätteglad! ni kan fortfarande skriva till mig aallwwaa men jag kommer inte att kunna se det för jag har ju inte den telefonen. det beror på om jag få tbx sama efter att vi lämnat in den. och den som jag har nu kan man ju inte ladda ner nå appar på. så  jag kan inte kolla instagram,kik eller facebook! eller fb kan jag ju kolla när jag kommer hem (eller nån stans där jag kan logga in) 

Today!

Kategori: Allmänt

Idag så skulle vi ha haft frilufsdag och typ åka slalom,längdskidor och pulka. men eftersom atta det skulle regna fram till kl 1 och vi skulle va där tills klockan två så blev den inställd. istället så skulle vi ha en vanlig dag i skolan. fast på eftermiddagen så skulle vi kolla på film. alla som ville skulle ta med sig en film. jag kommer ta med två, en som heter "The woman in black. det är en jättebra skräckfilm! den är typ inge läskig alls. det ända som händer är typ att man ser en "skugga" som hängt sig och en liten flicka som spyr blod. det är typ det läskigaste. Den från 15 år men det kommer jag inte säga till läraren! den andra heter snuten i varuhuset. den har jag inte sett tror  jag. men den är iallafall från 7 år :) vi hörs ikväll! 




ska snart soova!

Kategori: Allmänt

sitter i sängen och ska snart kolla på nån film! vet att jag inte bloggat nåt mer än detta inlägg idag men som sagt så kan jag ju inte blogga från telefonen då den har lagt av och jag får ha en gammal sony ericsson. inte kul!! den är typ as dålig och skärmen är typ liten som ett frimärke!!! asså den är grymt liten. Samsung galaxy s3 ser ut som en bio skärm om man gämför!

Tjoopa

Kategori: Allmänt

vill säga att jag kommer inte att kunna blogga mer från telefonen. den vill inte starta sig men vi ska lämna in den. jag har garanti kvar. nu kommer jag att ha en gammal sony ericsson... :( haha den är as dålig! as liten skärm och för er som inte fattat det än så är det en knapp telefon vilken enligtt mig suuuger!

nuu

Kategori:

Lite läxor och sen blire sängen för mig :) söndag kväll måste vara en ut av dom tråkigaste dagarna (om man inte räknar med stallet ich ponnyakuten) eftersom man går ich lägget sig och VET att man måste upp tidigt nästa dag.. trööök!

KIK!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara säga det ifall det är nån som vill ställa lite frågor eller bara vill snacka så kan ni ju maila mig på [email protected] men nu kan ni även skriva till mig på kik! jag heter aallwwaa och om ni vill följa mig på instagram så heter jag Alwsans :)

i stallet (som vanligt)

Kategori:

sitter i stallet och väntar på mamma. idag har jag fått reda på värdens nyhet! men det är lite henligt så ni får tyvärr inte veta. kanske senare. iallafall när jag kommer hem så ska jag kolla på ponnyakuten! asså jag är typ kär i det! kan sitta och kolla på massa gamla avsnitt hur längevsom helst! har massa inspelade från tre säsonger! nu äre det säsong fyra som spelas upp! 19:15 på barnkanalen :)

20 saker om mig!

Kategori: Allmänt

1. Jag heter Alwa Matilda Camilla Berglund 
2. jag har en kanin som heter Thyra och som bajsar jätte mycket!
3. Jag har röda jeans på mig just nu!
4. Jag ääälskar att sova!
5. jag har endast 2 helkusiner, men tre halv kusiner!
6. jag äger endast 4 parfymer
7. jag har varit på gekås ullared 1 gång i hela mitt liv! :)
8. jag är kääär <3
9. jag ääälskar One direction!!
10. jag hatar doften och säkert smaken (har aldri ätit det men det luktar hemskt) av fiskbullar
11. jag är typ youtube och instagram beroende
12. jag föddes 52 cm lång den 1 september 2000 kl 17:35 i think..
13. haha jag älskar "svensson svensson"
14. är mindre än än meter längre än när jag föddes.. (jag är ca 150 cm)
15. jag använder ica basic tandkräm!
16. jag är skötare på två hästar! (typ)
17. jag aaaaas gjärna åka till ullared igen!
18. i love my true friends! <3
19  jag tror att jag håller på att få en finne brevid näsan.. :(
20. min familj har en hund som är ca 7 månader äldre än mig vilket min ena storebror tycker är väldigt kul!

Så det var tjugo saer om mig! (kommer säker att göra många fler såna här tags! speciellt om ni vill!)

gomorron!

Kategori:

tjena!
sitter hos min farmor! nelly kommer snart och då ska gå och kolla på lite innebandy! de ska bli gött :) om ni vill så kan jag lägga upp lite bilder från de :) vi hörs senare!

BILDBOMB!!

Kategori:

haha kände bara för att läggs upp massa GAMLA bilder från min gamla telefon!













fredags göra!

Kategori:

sitter i stallet (har precis kommit) och äter lite mellanmål. ska snart gå ut och eftersom det fortfarande blir mörkt så snabbt så tar jag hästarna först :) sedan måste jag fixa lite i stallet också :)





sista bilden är en jätte fin bild på en ut av hästarna som jag typ är skötare på! <3

matsalen!

Kategori:

sitter i matsalen. det var as god mat! sista lektionen idag bli belönngslektion. vi brukar typ vara på uppis eller datasalen men idag så ska vi vara i sporthallen! tror vi ska kö typ "topsboll" kan kanske lägga upp lite bilder då :) vi får se om jag ska vara med på det eller om jag gör något annat :) hihi efter skolan så drar jag till stallet som vanligt. ska nog rida idag. han har stått typ hela veckan så nu är det dags att göra någotmed honom. men det är så himla kallt! men iallafall så kommer fanny idag också!är suuper glad! vi har inte setts på ca en månad! så det ska bli as kul!



teori!

Kategori:

hejjje! har en pytte rast för vi har teori på hemkunskapen i två timmar! så nu fick vi en liten rast på tio minuter ungefär :)

struligt internet

Kategori:

Vet att jag inte bloggat på dom senaste dagarna men det är för att internet har strulat i telefonen och hemma har jag inte hunnit. har haft mycket läxor och så...

moorron!

Kategori:

sitter och trökar i skolan. ja åkte med mamma för hon skulle till tandläkaren halv åtta och vi börjar åtta. men det är as skönt att slippa bussen nån gång. dagen idag kommer förmodligen bara bli skit. efter skolan på ett fucking möte. men innan tänker jag götta mig me lite godis :)

ska snart..

Kategori: Allmänt

kolla på tv! sen får vi se om jag går ner och käkar nåt. har nämligen varken ätit eller druckit på HELA DAGEN. det senaste jag fick i mig var typ tandkräm och vatten när jag borstade mina tänder igår kväll. men vi får se.

dåligt

Kategori:

hej vill bara säga att det kmmer nog bli dåligt med inlägg idag och imorgon. kan inte förklara vrf.

P.S

Kategori: Allmänt

jag bloggar mer om det senare! Matchen asså ;)

Nu vinner vi!!

Kategori: Allmänt

God morgon! jag sitter i sängen och nyss vaknat. jag ska spela match idag. vi ska till västerås och vi ska vinna!
Senaste machen var ju första efter jul och den vann vi ju så nu ska vi vinna denna också! <3 vi har vunnit mot dom som vi ska köra imot förut en gång men det var en tuff match. nu måste jag up och äta frukost! puss!

hemma hos nelly

Kategori:

träslöjden var as kul men det gick as dåligt. haha här är en bild på fanny L! haha

åsså lite mer crazy bilder




kallt!

Kategori:

sitter i matsalen med nelly och trökar. pallar inte gå ut. det är svinkallt! efter rasten har vi svenska och seb sista lektionen har vi träslöjd. :)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara säga att nu går jag och lägger mig. har satt kl på fem imorgon också. även fast jag inte ska duscha. men antingen så kan man ju ligga kvar i sängen eller gå upp och gö nåt nyttigt eller bara fixa sig inför skolan :) Imrogn ska vi börja skriva om ett land i europa. jag ska samarbeta med Nelly och jag hoppas att hon vill skriva om Polen för det vill jag. puss och hej leverpastej ;)

i stallet

Kategori:

sitter i stallet och väntar på pappa. han skulle komma vid åtta och nu är deb snart kvart över. men så är det alltid med pappa ;)

Godmorgon!

Kategori:

Idag fick jag lov att sätta alarm på kl 05:00!! eftersom att igår efter träningen så duschade inte jag utan jag sorang och kollade värmen hos våra grannar. (dom bor i sthlm) och ringde jag och snacka med dom. så det tog nog mer än 30 minuter. men min mamma skulle inte duscha förns jag kom hem så jag gjorde det nu istället. iallafall ska ligga i sängen ich götta lite till så hörs vi senare!

Utefrillan!

Kategori:



skola suger!!!

Kategori:



Snabbinlägg

Kategori: Allmänt

skypar med bästaste Fanny!

Tack för att ni finns!

Kategori: Allmänt

I detta inlägg vill jag bara säga att min vänner betyder ALLT för mig! <3 Jag har haft många motgångar i mitt liv men tack varee er så jag jag även haft otroligt många roliga stunder! Mina minnen med er är helt underbara! jag älskar er för hela mitt hjärta!! 

5-2 till oss!

Kategori:

Nu är vi på väg hem och vi vann matchen med 5-2!! vi är asglada för detta var ju våran första match nu efter jul.

As glad!!

Kategori: Allmänt

är nu as glad eftersom att min webbkamera på datan börja funka idag! jag och min kompis vart helt överlyckliga!! haha imorrn ska jag ju upp tidigt ( typ halv åtta) måste ju käka och sånt ett tag innan träningen så jag inte får håll! det är typ det värsta som finns, och speciellt på match! träning så funkar det väl men på match äre ju lixom 110 % ända till det är slut. så ska inte vara upp så himla länge till har jag tänkt!  men jag ska göra klart min läxa och sen gå och typ borsta tänderna så hörs vi imorgon!

tbx

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag inte bloggade igår eller så men jag hann verkligen inte igår. Jag kom hem från stallet typ halv sju och då gick jag direkt upp på mitt rum. vi fick tre läxor så jag ville göra dom nu på helgen medans jag hinner! jag har en läxa kvar, svenska. jag tänkte göra den idag typ efter att jag snackat klart med en på skype :) 
Idag får vi se om jag åker till stallet. Emmy kommer tbx över helgen. och imorgon så ska jag spela tidig innebandy match. det är samling halv nio och matchen börjar kl 10. usch, jag vill inte gå upp så tidigt! blää. om jag inte ska till stallet idag så blire det väl bara att hänga här vid datan :) 

you like it?

Kategori: Allmänt

Har ändrat lite på bloggen! det har ni nog redan märkt vid det här laget men iallafall. så undrar jag vad NI tycker! komentera gjärna om ni tycker att jag ska ha kvar denna design eller om jag ska ha min gamla! det är ni som väljer vad ni heöst vill! och om ni inte komenterar så kanske det inte blir som just DU tycker och då får jag bestämma. men det bästa vore om ni kunde komentera hur ni vill att blggen ska se ut!

gick innte!

Kategori: Allmänt

godmorgon! Måste bara säg att min dator funkar inte alltid så när jag igår skulle gå in på blogg.se så ville inte min dator. det var därför jag inte bloggade och i skolan så blev det bara inte så. det är lite tajta raster på onsdagar. men jag ska försöka blogga lite idag! efterskolan så kanske jag inte inte hinner för ja ska på sån där träningsgrej idag också!
Fast idag är det bara body compat och affrodans! förra veckan så var det x-fit också men den skulle inte vara denna vecka och det är tur för efter forra passet så hade jag träningsverk i två dagar! haha men iallafall så efter det så ska ja på innebandy träning! på söndag har vi match! det ska bli jätte kul! fast det är en tidig match. vi ska samlas i sporthallen halv nio! matchen börjar tio! usch.. hatar att gå upp tididgt! nu ska jag gå upp. (haha ligger fortfarande kvar i sängen) så ska jag klä på mig sminka mej och göa iordning mackor! vi hörs! :)

Jan. 08, 2013

Kategori:

har nu kommit hem från träningar och allt och nu blire duschen :) hiho här är bilden jag försökte ladda upp på bilden men det gick så hiiimla låååångsamt så den kommer nu ist.

Jan. 08, 2013

Kategori:



i skolan mot idrotten

Kategori:

nu är jag i skolan och vi ska på idrott. en liten bild på moa och mej hinner jag slänga in! puss

Tröött

Kategori: Allmänt

Hemma igen! men det var as kul att äntligen få träna lite fotboll! måste bara säga en sak och det är att Jag kommer kanske kunna blogga som vnligt denna vecka men när jag börjar få läxor igen så kommer jag nog nästan inte att hinna blogga nåt! :( eftersom att nu har jag tre sporter i veckan plus att jag måste ta hand och motionera en häst. egentligen så skulle han behöva gå minst fem dagar i veckan.MINST. Men det kommer inte att gå eftersom att jag har läxor och sara kan inte göra så mycket med honom heller för hon har två egna hästar plus att hon jobbar ju. Så kommer nog inte hinna med bloggen så jätte mycket. men jag kan absolut göra lite inlägg i skolan men då blir dom ju oftast lite kortare men men. det är nog det ända jag kan erbjuda.. men ska försöka blogga denna vecka iallafall :)

lite lunch :)

Kategori:

är i stallet men jag och emmy har nu en liten matpause :) det blir lasagne. mums

FOOD! :D

Kategori:



vi får se

Kategori: Allmänt

om jag hinner blogga något mer idag eftersom att jag ska på träning efterstallet. ska bara hem och äta typ. har säkert tid efter träningen men vi får se om jag Orkar! jag kommer nog vara ganska trött efter träningen.

Min "lediga" dag

Kategori: Allmänt

Min lediga dag blir inte så ledig eftersom att nu    

ringde emmy och frågade om jag vill komma ut och

hjälpa henne lite med hästarna så hon kommer och

hämtar mig kl 11:00. och sedan kl 17:00 så har jag

fotbollsträning!! det ska bli as kul! jag och mina

kompisar har längtat as mycket och nu ska det

äntligen bli dags igen :D. så innnan kl 11:00 så 

måste jag klä på mig,äta nåt, gå ut med hunden och 

packa fotbollskläder!

Omg jag satt och tänkte lite och kom på att i veckan 

som kommer så kommer jag att träna fem gånger!

Idag:fotboll + stallet

Tisdag: idrott i skolan+innebandy

Onsdag:inget speciellt. stallet efter teatern tror jag

Torsdag: har jag ooch mamma sånt där jobbigt 

pass. fast denna gång är det bara två saker. + 

innebandy 

Fredag: vet jag inte men jag gissar att jag ska till 

stallet. sen på helgen vet jag inte. det beror på om 

Fanny kommer eller inte  :)

Förlåt om allt utom detta vart i stor text men jag råka trycka på nån knapp  så det vart så och nu när jag skulle skriva så vart det litet igen!

Har ni besökt...

Kategori: Allmänt

min nya blogg? Jag gjorde den igår på Nattstad och den heter www.nattstad.se/awwa När ni kikar där glöm inte att lämna en komentar!! lämna även en kamentar här så att jag vet vilka som varit "hos mig" eller va man ska säga :)

nu blire sängen!

Kategori:

hihi måste lägga mig lite tidigare eftersom att skolan börjar på tisdag :( det suuuger jag orkar verkligen inte!

ny video!

Kategori:

på youtube finns nu en ny video som heter månadens bild! one direction. i den videon så visar jag månadens bild i min one direction kalender sim ser ut så här

Hemma efter badet!

Kategori: Allmänt

Har nu kommit hem från badet! jag och nelly hade jätteroligt! sedan jag kom hem har jag både hunnit äta och damsuga upp lite hö från mitt golv. Allltid när jag ska mata min kanin så ramlar det ut lite plus att hon skvätter ut lite bakom buren så var tvungen att damsuga där också! I detta inlägget ville jag bara tacka alla som läser min blogg! tycker det är jätteroligt att det faktiskt är några som intreserar sig om mitt liv! haha Ni får även en lite random bild som jag tog när jag skulle kolla hur snea mina solglasögon var! :D
 

Hos nelly!! <3

Kategori: Allmänt

Hej! Är hos nelly nu! Idag har jag varit och badat i Avesta. Imorgon ska jag åka och bada i Lindesberg (om dom har öppet) Nellys mamma skulle ringa och kolla så att det inte var stängt. Så det är därför som jag sover här. Vi ska typ åka senast 10:00 så det blir ganska tidigt imorgon.

13och en halv timme!

Kategori: Allmänt

tjoobreeh! idag har jag varit i stallet sedan ca halv 9. och mamma kom och hämtade mig vid 22:00 så det vart ganska länge :) haha idag blire ett kort inlägg. nu ska jag måla naglarna och sen får vi se vad jag hittar på. förmodligen blire en film eller typ Erik och mackan :) vi hörs puss! :*

hemma efter as jobbig träning!

Kategori: Allmänt

Hej! sitter hemma nyduschad och mätt efter stenhård träning. jag och mamma var på nån träningsgrej som var gratis och för alla. även barn! det var tre pass. ungefär 30-50 minuter. nåt sånt. det höll på från kl 16:00 till 19:15. mellan varje pass så var det 15 minuter vila. Det sista passet var värst. de var mamma inte ens med på! Det var x-fit. Det DROPPADE från tränarens ansikte! han var så himla svettig. det såg ut som att han duschade typ! haha det var jätte äckligt. men jag orkar inte förklara varje pass för det skulle ta jättelång tid. 
P.S Följ mig på instagram! "alwsans"

2012 TAG

Kategori: Allmänt

Frågorna:
Du under 2012..
Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du sovit i tält? Ja
Har du sovit under bar himmel? Ja
Har du varit på Gröna Lund? ja
Har du varit på Liseberg? Nej aldri varit i Göteborg
Har du varit på Kneipbyn?Va ä det?
Har du varit i en annan stad? Ja
Har du bott hemma? Eeh ja? im 12 you now


Dina vänner under 2012..
Har en nära som dött? Ja
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja
Har du varit kär i en vän? ja
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Venne


När har du som mest..
Gråtit under 2012? Ingen aning
Skrattat under 2012? Vet inte för jag får typ skrattatack varje gång jag sover hos nån eller nån sover hos mig.

Denna månad:
Har du varit kär?ja
Har du kysst någon? nee 
Har du pussat någon?  Hihi min kanin,hund och hästar! =)
Har du kramat någon? Ja
Har du varit glad? Ja
Har du varit ledsen? Nej det har ju bara gått två dagar


När...
Grät du senast? eehm typ i helgen när jag skrattade så mycket så att jag grät
skrattade du senast? Idag
Duschade du senast? Venne
Lyssnade du på musik senast? Kommer inte ihåg men typ två dagar sen.


Vem..
Kramade du senast? min kusin 
Pratade du i telefon med senast? mamma
Fick du sms av senast?Emmy
Kommer du ifrån? mamma? sverige?


Dig..
Heter? - Alwa
Hur gammal är du? 12
När fyller du år? 1 september
Tycker du om någon just nu? jaoo 
Jag samlar på? typ inget
Gröna eller röda äpplen? gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? vet inte brukar inte ringa nån
Vilken tid gick du upp idag? kanske kvart i nio
Har du sovit i din egna säng inatt? nej
Har du sovit ensam inatt? nej
Har du strumpor på dig nu?nej tofflor :) 
Hur svarar du i telefon? Alwa eller hej det är alwa eller hallå
Vad ska du göra ikväll?sitta vid datorn
Vad ska du göra imorgon? till stallet kanske va med en kompis eller med mina kusiner och sedan träna
Vad vill du bli när du blir stor? vet inte kanske nåt med djur
Var vill du bo när du blir stor? har inte tänkt så mycket men gjärna i nåt engelskpratande land
Är det okej att gråta? ja självklart

Vilken årstid tycker du bäst om? sommar
Skulle du göra om du vann en miljon? KÖPA ONE DIRECTION BILJETTER!! <3
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej
Vill du gifta dig?kanske
Vill du ha barn? ja
Solar du ofta? på sommaren ja
Är du bra på att laga mat? sådär
Gillar du att dansa?ja
Hur vig är du? ganska

vilken är din favoritglass? gillar typ alla
Tror du på ett liv efter döden?vet inte
Är du morgon eller kvällsmänniska?kväll
vilken ögonfärg har du?blå/grön
Vilka hårfärger har du haft? brun och tonat blond
Är du beroende av något? yp Facebook instagram och youtube
Brukar du bädda sängen?nej inte så ofta men ibland
Har du kysst någon under den senaste månaden? nej
Vad var det senaste du sa?  ja
Saknar du någon nu?ja

2013!

Kategori: Allmänt

Haha är lite efter men nu är det iallafall nytt år! Många skriver på Facebook att dom hoppas på att 2013 bli bättre än 2012. Jag tycker att det var ett ganska jobbigt år. Mycket hit och dit, jobbiga stunder men det har också varit väldigt roligt. Jag hoppas att ni iallafall får ett jättebra år så hörs vi nån annan gång! Puss