MyLiifes.blogg.se

Hej! Jag heter Alwa, är 12 ½ och driver denna blogg med minst ett inlägg om dagen. Ibland med bara text, ibland med bara bilder och ibland blandat! gå in på ask och fråga mig frågor! Där heter jag aallwwaa. ni kan även maila mig på AlwasEgna@spray.se så loovar jag att svara! Självklart kan ni även komentera hur mycket ni vill. jag svarar på allt mellan himmel och jord!

Bästa du!

Kategori:

Idag tog jag en ganska lätt tur med bästa efter att jag fixat klart allt i stallet.Imorgon är det ju påskafton och dp kommer jag som vanligt att åka till min mormor och morfar. vi åker alltid dit då eftersom att mormor inte kan komma till oss. :) GLAD PÅSK!

fått tbx min mob!!

Kategori:

Under dom dagarna som jag inte bloggat så har det hänt en del. på bra och dåliga saker. men som ni ser i rubriken så har jag fått tbx min telefon nu vilket innebär mer bilder! och nu kan jag ju blogga oftare också!

men eftersom jag har glömt lösenordet till min instagram så fick jag lov att skapa en ny. så min nya instagram heter alwab. Jag har även en ny kik där jag heter myliifes. så om ni vill följa mig eller skriva till mig så blir jag jätteglad. på instagram så lägger jag ut bilder nästan varjw dag och på kik ser jag direkt om nån har skrivit!

Så det är ju toppen! :) <3

Paus?

Kategori: Allmänt

Just nu är mitt liv sjuukt rörigt... :/ Väldigt mycket på det negativa sättet... Så därför tänkte jag ta en liten bloggpaus. Det är nämligen inte så himla kul att sitta och läsa om mina sjukt negativa dagar. Asså Kanske att jag gör ett inlägg imorgon men det kan komma helt blogg-fria dagar. Det får ni acceptera för jag mår inte bra just nu...

Mitt liv e kaos...

Kategori: Allmänt

Jag kan inte riktigt tala om varför men rubriken talar. allt händer just nu och saker börjar lixom komma fram mer och mer. kompisar,skolan,här hemma nästan allt krånglar just nu! Men vi hoppas på att det bli bättre! I stallet är allt iallafall som vanligt! Det är ju skönt! När det är så här mycket runt omkring i skolan och så så är det himla skönt att inte gå på en ridskola! Gud va jobbigt att komma till stallet där det springer runt 20 typ åtta-åringar under hästmagarna! Gud.. Tur  att hästarna vänjer sig! haha 

Jag och sara tog iallafall och red ut medans det var fint väder! Det vart en jätte mysig tur :) 

Nu på onsdag så blir det sista gången på teater för mig... Lite tråkigt faktiskt men jag måste välja bort något och då tar jag teatern. Men Som tack så ska Eva (teater läraren) få en liten påsk-present för att hon har varit och är den bästa teater läraren man kan hitta!  Tack till dig! 
Inte direkt så ny bild men men! Här är hon!

Vem, Vad,Var,Har, Hur,Är Skulle

Kategori: Allmänt

Just nu är livet imot mig så ni får en sån här typ tag! 
VEM
Vem är i rummet med dig? - Ingen
Vem önskar du var med nu? - vet inte
Vem fick du senast sms av? - sara
Vem ska du träffa idag? - Ingen
Vem ringde du senast? – pappa
Vem saknar du? – Min farfar...
VAD
Vad åt du senast? - kiwi
Vad har du på dig just nu? - pyjamas byxor och en stor systemair tröja!
Vad hör du just nu? - bloggar,tänker...
Vad har du på fötterna? - Strumpor
Vad för sjukdom hade du senast? - typ hosta?
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - "Har du inte kommit dit förens nu?"
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - Kolla youtube eller facebook
Vad gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - kommer inte ihåg.. haha
 
VAR
Vart går din drömresa?- venne nåt najs typ till konsum! :D
Var är din mobil?   mellan hakan och bröstet :)
Var har du köpt tröjan du har på dig? - vann den
Var handlar du mest? – godisss
Var är din mamma just nu? - i rummet brevid 
HAR
Har du några piercingar? Vart? - I öronen (örhängen)
Har du något stort ärr? - Nej
Har du varit kär på riktigt? - njaa
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja
Har du allt du önskar dig? – nej verkligen inte...
HUR
Hur är du i skolan? - ...
Hur ser du ut? – Som den enda Alwa Berglund i världen
Hur svarar du i telefonen? - tyå hallå eller hej det är alwa
Hur var du som person för två år sedan? – asså kommer inte ihåg
Hur var du som person för ett år sedan? - venne
ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? – njaa
Är du singel? – Japp
Är du kort? – Aa ganska
Är du åksjuk? - Ja ibland men inte alltid
Är du helsvensk? - epp
Är du allergisk mot något? – vet inte
Är du bra i skolan? - ?
SKULLE Skulle du vilja vara känd? - vet inte det skulle nog vara ganska jobbigt att vara väldigt känd men det vor ju kul att ha en "känd blogg" och yt kanal :)
Skulle du vilja tatuera dig? – nån gång kanske 
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - jag vill typ pierca mig i näsan
Skulle du kunna adoptera? - kan kan jag väl...
Skulle du kunna donera bort ett organ? - Jag kan inte svara på det nu..
Skulle du vilja har ett förhållande nu? - Kanske det, om jag hittar den rätta
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? - det beror på. skulle inte direkt ba amputera bort en hel arm eller nåt men en tå för en miljon skulle jag ju kunna ge! :)Vem,
 

Var med och tävla!

Kategori: Allmänt

Gå in på denna länken ---> http://www.youtube.com/watch?v=Ui4ttheZ9kk elle klistra in den i sakelisaken som man söker i och så är ni med och tävlar i deras tävling! och priset äe en bautybag! Jag hoppas att jag vinner!

Nu ska jag snart åka men först ska jag fixa det sista! och käka frukost...

Jobbig,lång men kul vecka

Kategori: Allmänt

Hejsan, denna vecka har varit helt otroligt rolig, jag har haft väldigt kul!
Men tar på krafterna så igår och idag har jag varit väldigt trött och så..

För lite drygt 50 minuter sedan så kom jag hem från stallet. Snälla Sara skjutsade hem mig så att mamma slapp komma och hämta mig :) Det var iallafall ett hårt pass idag, även fast han har stått ett tag nu så körde vi på med galoppvolter. Först gick det väl sådär . Jag vart rätt så sur men då gjorde vi lite annat en stund, samlade nya krafter och sen gick det mycket bättre. Så varje gång som jag rider i paddocken nu så ska jag hålla två galoppvarv på volten i båda varven. Det kanske låter lite krångligt för er som inte vet så mycket om ridning och hästar men frö mig är det solklart :)

Imorgon ska jag upp kl 06:30 SENAST för vi ska spela match i Surahammar och vi har samling 07:30. Så nu måste jag sova :) fast jag kommer väl såklart kolla på nåt som vanligt. :)
Nu är det slut :(

Kategori: Allmänt

Idag har vi spelat våra tre sista föreställningar! Jag vill bara säga tack till alla er som var med! Det har verkligen varit en jätte jätte rolig vecka som bara gått bättre och bättre! Usch... bara tanken på att vi ALDRIG mera kommer få spela denna musikal igen... På onsdag så ska vi gå på teater men då ska vi snacka lite om hur det har varit och så. och så kommer vi att fika lite och leka :) Sedan efter det så kommer jag att sluta på teater... det kommer bli tråkigt men tiden som går åt till teatern behöver jag till läxor och prov. Just nu så har jag bara tid på helgerna och lite grann på kvällarna. Men för hoppningsvis så kommer jag få lite mera tid nu när jag slutar.. 

-SKADA
 igår när jag skulle gå över en väg så var det skiit skit halt och då ramlade jag och slog i axeln så nu har jag ont i den och vissa saker som när jag och mamma 1 skulle bära ner kuungen så fick hon hoppa ner och vi skulle lyfta ner trollkarlen så fick cafe' ägaren hjälpa fanny istället för mig! Jag gick till skolsyster och hon sa att jag hade sträckt mig och att det skulle vara så i typ två dagar och sen skulle det bli bättre, och om det inte skulle bli bättre så skulle jag gå till läkarstationen..

-TRÖTT
Efter denna uunderbara vecka så är jag rättså trött men eftersom att det är skola imorgon så kan jag ju inte ta sovmorgon så jag får gå och lägga mig tidigare  istället så nu säger jag GODNATT! <3

Usch tidig morgon imorgon...

Kategori: Allmänt

Kom precis hem till min farmor där jag ska sova i två nätter. eftersom att vi ska mötas vis stationen kl 06:55 så är ju ganska skönt att sova här. 

Idag så spelade vi en föreställning i norberg och det gick faktiskt ganska bra! Förutom att grädden krånglade och det kom typ massa grädde på bardisken! haha, 

Imorgon efter skolan så går jag med nelly hem efter skolan och sen ska vi spela en tränings match i fotboll mot killarna. och jag ska va målis som vanligt. Och asså jag vet att jag inte har varit på några träningar (jo en faktiskt hehe) men tränaren frågade om jag ville vara med och då sa jag ja såklart! Så det ska bli kul! :)

Musikal vecka!

Kategori: Allmänt

Denna vecka kommer det bli bloggande om musikalen! iallafall dom gånger som jag hinner och kan blogga. det kommer bli lite tajt med tid och så. imorgon och i övermorgon så ska jag förmodligen sova hos min farmor. för vi ska samlas på stationen kl 06:55 och i vaniga fall så har jag inte ens gått upp då! så då är det bättre att jag sover hos farmor så det blir närmare. 

Idag så spelade vi totalt tre föreställningar. Två för skolbarn på fm och en nu på kvällen för alla som ville! man kan väl säga att det gick sådär..

På dom två första föreställningarna så var alla med men sen vart Fanny (mamma 1 ) sjuk och var tvungen att gå hem och vila. och sen nu på kvällen så mådde hon som bajs så då fick eva (vår teater lärare) hoppa in istället för hennne och sedan så var det en till hon typ inte ville vara med elle nåt. jag fatta inte riktigt så då fick en tjej från kören som heter Freja hoppa in stället! Hon och eva fick ha manus  eftersom dom inte kunde och det gick faktiskt jätte bra!

Freja var as duktig för att bara ha övat i tre minuter! Hon fick lixom reda på att hon skulle spela trollkarl fem minuter innan vi skulle köra! Men hon var jätte duktig och om Den "riktiga" trollkarlen inte vill vara med sen heller så får hon fortsätta! 

7 timmar teater

Kategori: Allmänt

Hejsan. nu är jag hemma från sju timmar teater! det har varit både vääldigt roligt och... roligt. Fast det finns lite saker som krånglar. Tex våra "myggor" (mikrofoner) dom krånglar typ hela tien, och dom glappar och vissa funkar inte alls. igår var det till och med dett batteri som vart aaaas varmt och smälte! 

IMORGON ÄR DET PREMIÄR!! Helt sjukt! att allt lixom är ihopsatt! helt amazing! haha 

p.s sorry för kort inlägg...

Träninggsverk som faaaan och Final

Kategori: Allmänt

Rubriken talar!! jag har värsta träningsvärken på översidan av låren eller vad det nu heter! och det gör sjuukt ont! kan ju knappt sätta mig ner. då gör det ont, det gör ont när jag går, ddet gör sjukt ont när jag går nerför trappor och springa har jag inte ens vågat gjort. 

Värken kommer från träningen i torsdags. vi gjorde nån bana och i början så skulle man hoppa grodhopp mellan två koner och det var as jobbigt så idag har jag värdens träningsvärk. Det har bara kommit mer och mer nu på kvällen för imorse gjorde det typ inte ont alls. Men jag har försökt träna bort den. Jag har ju ridit och gjort totalt 20 grodhopp plus att jag ju typ har gått hela dan. eller nej det har jag väl kanske inte gjort men jag har ju gått ganska mycket sen jag kom till stallet. Men värst var det när jag skulle gå ner för trappan till höskullen. den är ju ganska brant så den gjorde skiit ont! haha plus att jag skulle stänga luckan upp dit också. men det gick bra :)

Idag var det ju Final av Farmen och Erik Persson från typ skbg eller riddarhyttat eller var han nu bor vann! GRATTIS!! Gud va det kommer bli tråkigt utan farmen! Det har varit väldigt roligt att kolla på men nu är det slut.. inget jag vill... 

Men nu ska jag sova för jag ska ju träna tre timmar med teatern imorgon och sedan till stallet :) puss o hej <3


Sista dan i skolan.. :D

Kategori: Allmänt

Idag så äre Freedag! Asså jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att denna vecka har gått sjuukt fort! Fast denna dag kommer nog gå rätt långsamt för vi har ju två nationella prov i matte idag som alla andra sexor! Jag vet faktiskt inte om typ treorna  och niorna också har matteprov eller om det bara är vi? Måste fråga.. 

Men idag så gick jag upp typ 05:40 så jag hann klä å mig och blogga innan jag ska gå ner och  fixa frukostenn! fast jag ska göra det ändå snart. men jag kan ändå vänta till typ 07:05. Om jag inte har sagt det så kommer jag ju träna teatern hela helgen. På lördag ska vi träna från kl 10:00 - 13:00 och då ska vi träna med kören och på söndag 10:00 - 17:00. Och då ska vi träna med Kör och orkestern. det kommer bli as kul! att äntligen få sätta ihop det! 

Sedan på måndag morgan kl nånting så ska vi spela upp!! PREMIÄR! :D Jag tror at det var typ 09:00 nåt.. då ska vi spela för F:or och 1:or. Sedan efter dom är det tvåor, treor och fyror! Och då skulle vi spela typ 10:00 eller nåt. Sedan kl 18:30 så blir det den första kvällsföreställningen! Sedan ska vi spela i norberg på tisdag och onsdag och i fagersta på torsdag! Så Nästa vecka kommer vi bara gå i skolan 2 dagar och 2-3 timmar! haha 


Nu ska jag gå ner och fixa frukostennn! <3 lavv jooo

Träbit i näsan...

Kategori: Allmänt

Idag på träslöjden som var vår sista lektion så låg jag med huvudet i nellys knä på min bänk och då så la hon i en liten träbit i näsasn!! haha 

Just nu sitter jag och kollar på lyxfällan och efter det så ska jag ska jag kolla på gårdagens och dagens farmen! det ska bli aaas spännande. Nelly sa att det lät som att stefan skulle bli diskad för att han typ sålde röster. även fast han ångrade sig.. men jag har ingen aning!  Det sk aiallafall bli as kul att se! 

Lite snabbt om igår

Kategori: Allmänt

Igår var jag väldigt trött så det var därför som inlägget vart som det vart men jag tänkte bara lite snabbt skriva om igår. i skolan så hade vi 2 nationella prov i matte. plus att vi gjorde typ halva prat grejen i svenskan. Ni som går i sexan fatttar nog vad jag menar. men iallafall vi gjorde den igår eftersom att det inte är någon bestämd dag på de provet. På fredag så ska vi ha två till i matte. usch...


Sedan på teatern så kom fagersta-posten! det Fanny i min klass och jag som ringde. så idag kom dom! eller rättare sagt en kom. det var en jätte najsig "kille" som kom och tog kort och så. efteråt satt vi och pratade myckt med honom om vilka vi var och hur vi har kommit fram denna pjäs och så. det var faktiskt väldigt kul! 


Och som vanligt så åkte jag till dom underbara hästarna efter teatern. Men fy va kallt det var! Efter vi hade ridit och pysslat med dom ute såå var det -17 grader! uuuuuusch!! Det är inte riktigt vad vi vill ha. Jag vill ha sommar eler varm vår! NUUUUUUU

Ordbrist...

Kategori: Allmänt

Har ordbrist. haha vet inte vad jag ska skriva eller säga. Det har varit en helt vanlig dag utom att fagerstaposten kom till teatern för att kolla på när vi repar inför premiären på måndag! annars har det varit en helt vanlig onsdag. först skola sen teater sen stallet och nu är jag hemma.

Knäppmora vs norberg

Kategori: Allmänt

Idag så spelade vi innebandymatch. det var en match som vi skulle ha spelat förut men vi spelade den idag. Och Norberg fick storstryk med 7-2! yeey det var jätte roligt att spela idag, även fast jag fck ont i min fot. :/ jag vet inte om jag måste gå till läkarstationen för det gör ju ganska ont och det hjälper inte med min stöd grej som jag har. och våran skol sköterska kommr ju bara säga att jag ska byta skor och det kommer jag inte göra. I <3 my converse!! <3 dom är typ dom bästa skorna jag har! haha dom ä bäst! 

Nu har jag precis kollat på 112  på liv och död med mamma och nu ska jag kolla på farmen från idag och familjen annorlunda från igår! puss!

Måndag & skoola :(

Kategori: Allmänt

usch idag äre skola igen... jag orkar och vill verkligen inte!! men tysligen så måste man ju...

Nu ska jag iallafall stiga upp klä på mig,bortatänderna,plocka ihop lite saker som jag ska ha med mig tex mobil, sedan gå ner och fixa frukosten men den tar jag alltid med mig till skolan (för jag kan typ inte äta direkt på morgonen) och sedan klä på mig för att kunna gå ut til bussen! jag palla inte sminka mig idag.. kommer typ inte hinna för bussen går kl 07:15 - 07:20 så nu får jag skynda mig lite! puss hej 

Dagen namnlösa cup..

Kategori: Allmänt

... var faktiskt väldigt rolig även fast vi fick flera skadade och vi bara vann en av fyra matchen. men dom som bjöd in lag bjöd ju bara in lag som låg under dom i tabellen.. så det tyckte vi var väldigt lågt av dom. dessutom var dom så jäävla kaxiga. asså vi skulle spela match och så hade vi satt oss på den sida som vi ville vara p oså kommer dom o bah. men hallå här ska vi sitta. haah Marri ba vilket papper står det på?? hahah men dom var iallafall stödiga som fan. men Dom från Hedemora dom var fett gulliga och typ peppade oss när vi värde upp och så! :) puss på er! så då hejjjade vi på dom också :*

Nu blire ponnyakuten och marabou <3

Kommer inte på nån bra rubrik...

Kategori: Allmänt

Dagens match idag gick as dåligt. vi förlorade med 4-1 mot rönnby och jag vart utvisad för upprepade slag på klubba.. men imorgon så ska vi ju på cup i Hallstahammar! det ska bli jätte kul! vi ska spela typ tre matcher tror jag. det första börjar kl 09:45 så vi ska samlas utanför sporthallen kl 07:45.

Idag var det ju final av Melodifestivalen. Det Vart ju "you" som vann. nu kommer jag ju såklart inte ihåg vad han heter men ni vet säkert vem jag menar :) Nu ska jag snart sova. ska kolla på lite videos först bara :) 

FREDAG! :D

Kategori: Allmänt

 guud va skönt det är men fredag, helg! i helgen så har jag stallet. eller iallafall idag och imorogn. men imorgon så kommer jag även att spela innebandymatch. vi ska möta Rönnby. den matchen börjar kl 14:00 men samlingen är kl 13:00. sedan på söndag så ska vi på innebandy cup i Hallstahammar!  men då ska vi samla 07:45! fatta va tidit!! men det ska gå! haha jag tror detta kommer bli en toppen helg. 

men nu börjar farmen igen :)

Känner mig stolt!

Kategori: Allmänt

Hehe rubriken talar! Jag har faktiskt hunnit med både en matteläxa och att gå igenom manuset till musikalen jag och några till håller på med. premiären är Den 18/3 :) så jag börjar känna mig ganska stressad för jag kan inte alla min repliker än!! usch det är ine alls kul men jag hoppas att det kommer att gå bra iallafall. nu kan jag ju träna hemma också eftersom att jag tog hem manuset. dessutom har jag Gjort en "mast" eller vad man ska kalla den, på träslöjden idag också. den kommer att behövas i slutet av pjäsen och jag vart faktiskt nöjd med den. 
Det är typ bara en svart lång pinne/bräda som det står " DRÖMMARNAS CAFE " på. (musikalen heter så)

I morgon åker jag till stallet som vanligt efter skolan :) vi hörs då!

bad day in the stable

Kategori: Allmänt

Det vart inget tömört som det var tänk från börjar, istället så tänkte jag att jag tar en mysig uteritt med honom. men när har VÄGRADE att komma i hagen så gav jag upp. jag vart så arg att jag insåg att det inte skulle va nån ide att ens sadla honom. så jag gjorde bara stallet idag. Sedan väntade jag på sara för att hjälp henne med hö,vatten och att ta in dom. :) 

Det går åt väldigt mycket hö nu så vi håller på och förminskar hö tillgången lite. nu hänger vi upp fin-maskiga hönät ovanför hö-lådan i stället för att lägga det i hö-lådan under gallret. Idag gick det ganska bar. det blir ju mycket svårare att ta maten och då går det ju åt mindre hö. men naturligtvis så får dom ju i sig så mycket mat som dom behöver :) 

Idag i skolan så tog vi våran tredje och sista livmoderhalscancer spruta. usch, att ta sprutor är inget jag är jätte förtjust i om jag säger så. den första hade hon inte inne så länge men den andra sprutan hade hon inne jätte länge! Den tredje som vi tog hade hon också inne ganska länge! usch.. ( och med hon så menar jag våran skolsköterska)

Imorgon så ska jag ju på träning kl 18:30 så mellan den och skolan så går jag väl hem till nelly som vanligt :) Nu ska jag gå coh borsta tänderna så hörs vi imorgon! puss <3

Första träningen på två veckor!

Kategori: Allmänt

Hejsan. idag så tränade jag innebandy igen för första gången på två veckor. veckan innan sport lovet var jag ju lite sjuk och på sportlovet så var det ju lov från träningarna också. Men det var iallafall jätte kul men också jätte jobbigt. vi körde en skiit jobbig grej som heter idioten tre gånger. jag kan inte riktigt förklara hur man gör.

imorgon så går jag på teater efter skolan och efter det åker jag ju till stallet som vanligt. som jag skrev förut så tror jag attt jag ska tömköra honom. 
På Torsdag var det meningen att jag skulle ha sussi-träning igen men jag ställde in den för jag känner att jag måste träna innebandy då efter som att vi har många matcher i helgen men det berättar jag mer om senare!
 
Nu ska jag kolla på farmen och sen gå och lägga mig! Godnatt :*

I'm home again!

Kategori: Allmänt

Tjolololol

Har precis kommit hem från stallet, eller det var en liten stund sen men ganska nyss. idag så fixade jag bara i stallet vilket = att jag mockade, fixade vatten både ute och inne, packade hö och tog in dom. Merkurius gick ju igår så han behövde inte gå idag. men när jag kommer på onsdag så ska jag nog tömköra honom. Det kan ahn gott behöva :) 

På Torsdag är det Sussi-kurs igen! För er som inte vet vad sussi-kusr är så är det en tränare som heter susanne som vi brukar träna för lite då och då. jag tror att jag ska va med men då ska jag inte komma hem så sent. isåfall så kommer jag att bli näst först så jag kan åka hem sen. det är ju skola dagen efter och så. Dessutom skulle vi få två matte läxor denna vecka. hoppas inte att vi får någr andra läxor också för då kommer jag ju att dö! haha vet att det va första dan i skolan men ändå! haha 

Ponny akuten & glass sugen!

Kategori: Allmänt

Har precis kollat på Ponnyakuten. typ bästa ever! haha Det var en som ramla av när han skulle gallopera på volt utan stigbyglar. så tappa han balansen och låg på marken!

Nu skulle det sitta fint med typ glass. ååg eller typ godis eller cheese hearts! haha jag låter som värsta fettot som bara käkar sånt men det är inte så. haha alla blir väl sugna på det nån gång?! nu ska jag typ sitta vid datan. kolla facebook, youtube och hare gött och njuta av mina sista timmar på lovet.. :( vi hörs imorgon efter skolan! (om jag inte får massa ti döver på morgonen såklart)

goodmorning people!

Kategori: Allmänt

Idag så vet nu ju vad jag ska göra! hehe Helena Norrby kommer och jag ska rida för henne. 
Idag så blåser nog ingenting. kanske liite, men det blir värre på kvällarna tror jag! jag hinner inte skriva nå långt nuför jag måste ner och äta frukost och så. men vi hörs senare!

goodnight people!

Kategori: Allmänt

nu så ska jag gå och lägga mig, fast först så ska jag iallafall försöka kolla på en video men internet strular jätte mycket. eller asså det är skiit segt och pappa sa att det kunde bero på att det blåser så himla mycket. för det gör det verkligen! usch vad det blåser. hela tiden! hoppas det är över imorgon...


jag ska vara i stallet senast nio i morgon, för att kl tio så kommer ju Helena Norrby som jag ska träna för. tyvärr så kan jag inte lägga upp nå bilder. både för att vi typ inte har nån som kan fota och för att min kamera är ju trasig. + att min dator ju inte alltid reagerar när man stoppar in saker i den! haha det där lät kanske lite konstigt men själklart menar jag minneskort och usb sladdar! haha Godnatt vi hörs imorgon! :) Zzzzz...

Ändrade planer!

Kategori: Allmänt

Hej! ville bara säga att det är ändrade planer. jag och mamma ska åka till min mormor i sala. Jag har typ inte träffat henne sedan julafton tror jag! min moster skulle också komma tror jag :)

Open office

Kategori: Allmänt

Hejsan! Detta inlägg skriver jag på open office eftersom att mitt internet slutar fungera ibland. Mitt rum är typ för långt bort från raoutern. Det brukar fungera men just nu så funkar det inte. Eller asså det kommer och går om man säger så! ;)

Idag så kanske jag åker till stallet men det är bara om jag måste. Annars stannar jag gjärna hemma eller drar in till skbg till typ nelly eller nåt, kanske farmor för hon ville ha hjälp med nåt. Typ logga in på fb! Hahaha hon suuger på dator och sånt. Hon kan ju knappt ens göa ett @!! 

Heartbreak hotel

Kategori: Allmänt

nu äre fjärde gången idag som jag lyssnar på heartbreak hotel med YOHIO. kanske inte låter så mycket men jag tycker fasktiskt att den är ganska bra! många typ mobbar honom men jag tycker att det är bra att han vågar vara som han är! han är ju faktiskt cool! haha hoppas ni förstår vad jag menar! 

jag sitter nu iallafall och väntar på att kl ska bli åtta. då ska jag kolla på gladiatorena och sedan på farmen! usch på måndag börjar skolan igen. det är inget jag väntat på direkt... tur att det är helg emellan också! imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kansek att jag åker ut till stallet en stund. fast då ska jag nog inte rida för att det gjorde jag ju idag och på söndag så kommer Helena Norrby igen :) sedan blir han väll jobbad som vanligt nästa vecka. måndag, onsdag och fredag. + helgen såklart :)

1 mars = grattis till mig!

Kategori: Allmänt

Idag så fyller jag 12 ½!! haha men seriöst så fyller jag tretton om 6 månader! yeey 

Om en liten stund så kommer mamma hem från jobbet för hon slutar tidigt idag och då ska hon skjutsa mig till stallet :) så nu ska jag gå upp från sängen vilket jag typ inte har gjort på hela dan. eller okej jag har hjort ett kort som hör till paketet och typ lekt med några eyeliner! hehe puss och hej leverpastej!